Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News]Berseker'em zagramy 1 sierpnia

Lord Zibi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doszła do mnie informacja , że Berseker'em będziemy mogli cieszyć się już 1 sierpnia:)

Mały filmik dla zachęty:

http://www.youtube.com/watch?v=O14Zlb2zENY&feature=player_embedded

Według mnie wygląda ładnie , a bije jeszcze lepiej:)

2dalz6g.jpg

Fotka nie moja.

Lord Zibi

Opublikowano

No dzięki za info, według mnie postać będzie dobra pod instancje, bo nieźle, szybko bije, i obszarowo też bardzo fajnie.

Jak się wbije w grupkę potworków to rzeźnia, co do PVP to nie jestem przekonany, gdyż postać jest dosyć wolna, i jak nie złapie na combo to lipa.

Opublikowano

No to fajnie macie, ponieważ właśnie kończą przeprowadzać konserwację podczas której wprowadzają berserkera. Berserkem można się cieszyć jak tylko skończą.(No i jak ma się 20 lv i nie wybrano 2 podprofeske oczywiście)

Opublikowano

Postac pod pvp troszke tylko wolniejsza od BladeMastera ale nadrabia combo w locie ;] moze byc dobra ale niepozuce mojego BM 51lv ;]

Opublikowano

Mogliby zrobić postać której używać można by było dopiero po wbiciu 50 lvla :D Ale zaś żeby nie była tak odstająca od innych, jak teraz jest shadow w pvp ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...